Hvad mener forældrene?
Vi har haft begge vores drenge i dagpleje hos Flemming & Marianne. Johan (13 år) fra han var 8 mdr. til skolestart & Peter (11) fra 5 mdr. til 4½. Peter skiftede kun så tidligt, fordi børnegruppen kom til at bestå af meget mindre børn & så ville han være for stor ift. resten af børnegruppen.

Vi ville fra start helst have haft en vuggestueplads, fordi vi havde hørt så mange trælse historier om dagplejere (hvilket viste sig at være så forkert som det kunne være) og efter at have besøgt hjemmet 1. gang måtte vi overgive os. Der var glade & afslappede børn, som havde det sjovt & som viste respekt & glæde for hinanden og for Flemming & Marianne.

Gennem årene er vi kommet til at kende Flemming & Marianne som nogle superhjertevarme & professionelle pædogoger af hjertet. Forholdene er langt mere som i en familie end i almindelige daginstitutioner. Både Flemming & Marianne investerer sig selv fuldstændigt, så der både er masser af knus & kram, men heller ingen tvivl om, hvor grænserne går.

Der har fra kommunal side været adskillige restriktioner, som - hvis de ikke gav mening ift. børnenes udfoldelsesmuligheder - blev udfordret fra deres side med fuld støtte fra forældregruppen.
Derfor har vores børn fx været på lejrskole, hvilket ikke var kotyme i dagplejeregi. De sørgede for, at ungerne lavede en masse billeder, dernæst blev de indrammet & så blev alle inviteret til fernisering, hvor billederne blev solgt.

Da Marianne ventede barn, ville kommunen ikke bevilge en barselsvikar. Det var vigtigt for dem, at holde alle ungerne samlet, så til sidst måtte kommunen, efter pres fra en samlet forældreflok & Flemming & Marianne, give efter.

Dagpleje som den ser ud hos Flemming & Marianne er ikke blot et alternativ til vuggestue & børnehave - i vores tilfælde kunne vi ikke have forestillet os at have valgt anderledes.

Vi kan varmt anbefale en plads hos Flemming & Marianne. Vi ser dem stadig & vores unger elsker at være sammen med dem.

Hilsen
Stig & Ina
Vølundsvej 13
Åbyhøj
Klik her for at få dit eget GoMINIsite