Traditioner

Lejr-tur

Vi tager hvert år på lejrtur med 4 overnatninger, dog kan man som forældre vælge at man kun vil have sit barn med på dagslejr, så afleverer og henter man sit barn på lejren. Vi har altid nogle skønne dage, hvor vi  nyder naturen og ikke hænger os i tidspunkter.


 

_________________________________________________________________________

Djurs sommerland

Vi tager hvert år på en dejlig udflugt til Djurs sommerland, vi plejer at være rigtig mange deltagere, som tæller både børn, forældre, bedsteforældre, og børn vi tidligere har passet og deres familie.
_________________________________________________________________________________
Julen

Julemåneden er hos os forbundet med mange traditioner.
Vi laver dekorationer med kalenderlys. 
Vi tæller ned til juleaften ved at læse en kalenderhistorie og nogen gange finder vi noget i julesokkerne. 
Vi holder altid børnejuletræsfest i forbindelse med legestuen. 
Vores vigtigste juletradition er vores julehygge-eftermiddag med børnene og deres familie som vi holder så tæt på jul som muligt, hvor så mange som muligt kan deltage. Her deler børnene deres hjemmelavede gaver ud til far og mor og vi giver en lille gave til hver af børnene. Vi har det sommetider meget trangt, men altid rigtig hyggeligt.
 
_________________________________________________________________________________
Fødselsdage

Vi aftaler med forældrene om fødselsdagen skal holdes i den private pasningsordning eller hjemme hos fødselsdagsbarnet.
Vi prøver altid på at få fødselsdagsbarnet til at føle sige i centrum hele dagen.
Først leger vi lidt, så får vi noget at spise og drikke, derefter er traditionen at fødselsdagsbarnet sidder i midten af en rundkreds, og de andre børn udenom, derefter giver børnene en efter en deres gave, som en af gangen bliver åbnet og beundret, til stor glæde for både giveren og modtageren. 
_________________________________________________________________________________
Fastelavn

Vi holder hvert år fastelavnsfest i vores legestue på Thyregodsvej, børnene kommer udklædt og vi slår katten af tønden og synger de fastelavns-sange, som vi har øvet i tiden op til fastelavn.
_________________________________________________________________________________
Farvel-fest

Når et barn skal stoppe med at blive passet hos os, så holder vi en farvelfest for barnet. Det barn som skal stoppe er i centrum hele dagen og bestemmer stort set programmet og menuen hele dagen. vi slutter af med at vi som private børnepassere giver barnet en lille gave, som regel en lille ting at lege med og altid en lille sølv-firekløver, som vi håber bringer barnet held og lykke i fremtiden. Alle de ca. 40 børn som vi har sagt farvel til igennem vores tid som dagplejere/private børnepassere har alle fået en firekløver af os. En lille sød tradition, som vi gerne vil holde fast i. 
_________________________________________________________________________________
Bedsteforældre-dag

Så fik vi opstartet vores nyeste tradition - bedsteforældredagen, og det er da noget af det hyggeligste som vi har prøvet. Da de fleste bedsteforældre var kommet trodsede de fleste børn og bedsteforældre regnen og gik en tur på dyrelegepladsen, bagefter legede vi allesammen i legeværelset og til slut spiste vi frokost sammen, inden mange af børnene tog en tiltrængt lur og de største legede videre med legeklodserne sammen med bedsteforældrene. 
De fleste trodsede det dårlige vejr, Martin viser vej.. Valdemar viser kaniner frem for Farmor.. Valdemar og Majken hjælper Martin med at lære Bedstemor hvordan man bygger med Lego. Oliver og Mormor bygger med Lego.
Lillian leger med Henrik og hans Farmor og Farfar. Lillian synes at det er skønt at lege med Mormor Jesper leger med Valdemar og hans Farmor Martin synes at det er okay at Majken låner en plads hos hans Bedstemor
Henrik nyder at have Farmor med i dagpleje Lillian viser Mormor vej til dyrelegpladsen
Klik her for at få dit eget GoMINIsite